MIT campus

More
13 years 2 months ago #4226 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Én tanultam a pszichológiát. Pszichadosokkal. Amúgy az északi stílus van közelebb hozzám. De ott is van hatékonyság. De van egy fontosabb kérdésem, ami remélem nem zavar. Ahhoz, hogy Jeff karrierjét felépítsük sokminden kell, például a közös cég. A plüssdekás 2.0-t említettem, de milyen más tervek vannak? Bevonjuk Crystalt divattervez?nek? És remélem tetszik, hogy ezzel azért önmagadat is megvalósíthatod, mert ez fontos. És ha van kedved barátaimmal vacsorázni akkor lehetne sok közös program és Jeff is jöhet. Bár amikor legutóbb April és Julia egyszerre volt vacsora vendég akkor az furcsán sikerült. Bár ?k azóta is emlegetik a kétpárti vacsorát.

- Arról meg, hogy születni kell mikonak... Azt tudod, hogy úgy öltözni nem fogok? De, ha a születésen múlik, akkor biztos annak születtem. Egyszer majd Annával is találkozhatnál. Vagy hívjam el most ebédre? Szerintem gyorsan ideér.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4227 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Azt hittem, hogy te akarod megalapítani, ugyanis ha a kezem benne van akkor gyakorlatilag Renraku terület és ha jól megy akkor aztán anyám szépen rá fogja tenni a kezét. Viszont Crystal ha jól tudom nem divattervez?, csak hobbiból érdekl?dik, meg egy pár dolgot ? csinált meg a háznak, amikor meglátta azokat a szörny? egyenruhákat, amiket a srácok csináltak. Ha jól tudom az ? saját maga által választott hivatása, már ha ez nem olyan, mint ez miko dolog, akkor a gyógyítás. Fel?lem fölvehetjük, de azért ezt vele is meg kellene beszélni."

-"Tényleg, ha már itt tartunk, fölvilágosítanál arról, hogy ki ez a két hölgy? Van vagy tízezer ismer?söd, ?k ketten meg még nem kerültek el?. Csak hogy tudjam, hogy mekkora katasztrófára számítsak ha Jeff is jön. Tudod, két apácajellem? hölgy, vagy mondjuk egy ügyvéd és egy politikus nem tudom mennyire örülne egy katona társaságának."

-"Annára... Ne vedd sértésnek, de szerintem nekem még föl kellene készülnöm. Mostani állapotomban... hát... nem tudom, biztosan fejbe kólintana a dolog. Nem túl mindennapi dolog egy kamival találkozni."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4228 by TheElf
- April és Julia politikusok. De sokat foglalkoznak a sereggel is, és szegény Jeffnek pedig meg kell birkózni azzal, hogy politikusokkal beszélget. A f? probléma, hogy a 2 hölgy 2 különböz? pártnak fontos politikusa. Azaz sok helyzetben azért egymással meg kell birkózniuk, annak ellenére, hogy mióta miattam elviselték egymást, barátok is. Mondanom sem kell, ez sokat segít a két párt közötti egyeztetésekben, vitákban, de mindkett?jük karrierjének jót tett. Ahhoz, hogy a testvérré fogadás az UCAS jog szerint történhessen, valakinek kell törvényjavaslatot benyújtania. Vagy éppen egy sürg?s salátatörvénybe a politikai alkuk részeként észrevétlenül becsempészni. Ebben ?k fognak segíteni. Szóval ?k bár politikusok, és profi politikusok, nagyon jó társaság.

- Annával meg... Lehet, hogy találkoztál már. Egy Kami adatjackkel. Mert, ha Sáska számára fontos beilleszkedni az emberi társadalomba ahhoz a mátrix is hozzá tartozik, így miért ne lehetne egy Kaminak adatjackje. Na amikor "nyom nélkül eltüntetett pár adat filet" senki sem gondolta, hogy a "kamikakushi" szó szerint értend?. Azt mondja, kamiként Sáska egyik fontosabb követe a mátrixban. Azaz online is veszélyes, és id?nként ott is igazi Sáska. De akkor még várok vele, így legalább nem zavarom meg a kódolási projectjét. Bár nem hiszem, hogy szerencsés ha az interjú és a korábbi érdekl?dés kapcsán összerakta mi a baj a kedves anyukáddal, mert el tudom képzelni, akkor milyen programokban gondolkodik.

- Viszont amíg beszéltünk nem akartam hívást kapni, megnézem kaptam-e üzenetet.

Meg is nézem mik jöttek be. A bandás üzenetek (jó voltál, cool volt a zene, stb) is félre tehet?ek, mint a csapattól jöv? hasonlók is. Anna üzenetét viszont meg kell mutatni Azuminak.

"Szia, jó volt az interjú. Utánanéztem Azumi körüli dolgoknak, csúnya az a Brainlock ügy. Nekem sem tetszik. Sáskának sem tetszik. Kedvem lenne párszor fejbe csapni azt aki ilyet tett a lányával. Találtam az egyik rendszeretekbe egy PWF-PMA60 nev? libet, most éppen arra fejlesztek. Egész érdekes is framework. De szerinted ráfér egy ilyen attack utility a deckemre? A PWF.Feedback és a PWF.ReWrite namespace-k érdekelnének. Szerinted?"

Megmutatom az üzenetet Azuminak.

- Tipikus Sáska. Szerinted kit akar felpofozni a mátrixban a PWF-PMA60 library csomag felhasználásával? És milyen támadó segédprogramról beszél?

More
13 years 1 month ago #4229 by Nyarlathotep
-"Pfff... Ez így els?re elég kemény lesz. Szerintem Jeff most lát el?ször hús-vér politikust és körülbelül ennyi a kapcsolata a politikával. Ne számíts túl eredményes beszélgetésre."

-"Nem tudom, lehet, de nem ismerem a Mátrixos szokásait. Szerintem ha kami, akkor nagyságrendekkel jobb, mint a világ legjobb otakujai, szóval szerintem észre se vettem, mert nem akarta."

-"Nem tudom, de ezeket a kamikat meg lehet ölni? Mert ha igen akkor én félteném a helyedben. Ötletem sincs, hogy anyu miféle védelmeket állított a lehetséges támadók és önmaga közé, de az biztos, hogy azok nem egyszer?ek és egy egy ilyen pajzstörésnél gyilkos er?vel vágna vissza, akkor is hza valamelyik rajongó csinálta puszta kíváncsiságból. Lehet hogy abszurd, de még neki is akadnak rajongói, illetve annak a képnek, amit a nagyközönség felé mutat. A helyedben azért én figyelmeztetném a barátn?det erre, mert kami vagy nem, azért az emberek valahogy az onikkal is elbírtak és itt nem azokra az orkokra gondolok, hanem azokra akik ellen császári seregeket rendeltek ki. Biztosan volt pár ilyenb?l valós is, nemcsak néhány lökött sámán mágia nélkül, akik föllázítottak egy falut."

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4230 by TheElf
- Biztos, de Anna óvatos lány, és mivel [i:1le3lzj1]kívülr?l[/i:1le3lzj1] várja az ilyesmit sok ember, ezért megkeresi a lehet?séget, hogy [i:1le3lzj1]belülr?l[/i:1le3lzj1] érkezzen. Ami programot összerak, azt odaadhatja neked. Vagy anyád egy olyan cégen belüli riválisára, aki közel tud hozzá jutni. Soroljam a lehet?ségeket? De szerintem neked adja oda a lehet?séget a visszavágásra. Ne feledd, ha csak nálad van a program, a lehet?ség már az is elégtétel, még akkor is, ha nem használod, nem mutatod meg neki milyen az. Szóval ez nem ilyen egyszer?. De majd meglátjuk. Jeffnek pedig adott pár nap, pár óra felkészülni erre. De bejöhet Jeff? Beszélhetünk a fejével?

(közben megnézem jött-e bármilyen más levél ami érdekes. Akár CTC fel?l, akár a másik Azumi fel?l)

More
13 years 1 month ago #4234 by Nyarlathotep
-"Én beengedhetem Jeffet, de nem hiszem, hogy bármit is beszélnem kellene a fejével. Te vagy a parancsnoka. A kérdés inkább csak annyi, hogy itt lehetek-e, amíg megbeszélitek a dolgot."

[Nem, nem jött semmi, valószín?leg majd másnapra.]

Csapat riadó!

Time to create page: 0.233 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.